CRT Rijvaardigheid weekend najaar 2022


23 t/m 25 september 2022

Ik ben van de generatie die geen E meer achter B kreeg. Maar tot 3500 kg mag je ook met B rijden met een geremde aanhanger. Maar zelfs als je nog wel E achter B kreeg… best spannend met een aanhanger rijden. (of dat nou een caravan, vouwwagen of aanhanger is). Rechtuit, bochtje hier en daar… dat gaat nog prima. Maar achteruit of achteruit een bocht maken of op een parkeerplaats in file parkeren (het enige plekje dat nog over is en je moet enorm nodig naar het toilet), wat dan? Daarvoor organiseren we een aantal keren per jaar een Caravan Rijvaardigheid Training De eerste keer dat ik meedeed, kon ik echt niet recht achteruit rijden met de klomp (NCC-aanhanger). Maar de instructeurs gaven zulke goede tips en waren zo geduldig in hun instructie, dat aan het einde van de eerste dag de glimlach niet meer van mijn gezicht wilde. Wat was dit gaaf! Inmiddels ben ik zover dat ik nu meehelp het weekend te organiseren. Hoe vaker je zo’n weekend meemaakt, hoe leuker het ook wordt en hoe meer je leert. We hebben 2 groepen deelnemers. Instructie ( i ) (je krijgt instructie van een instructeur en leert jezelf kennen in z’n achteruit) en Parcours ( p ) (nog steeds staan onze geduldige instructeurs terzijde om je nog meer nieuwe dingen te leren). Op zondag is de Wedstrijd hiervoor kun je je opgeven op zaterdagavond. Je kunt aan de Wedstrijdinstructie alleen deelnemen als je zonder instructie en instructeur recht achteruit kunt rijden en achteruit een bocht naar rechts en links kunt maken. Je zorgt dan zelf dat je een bijrijder bij je hebt, die je de juiste aanwijzingen kan geven. Er wordt tijdens dit weekend ook goed voor de inwendige mens gezorgd. Mede namens Ineke en Elizabeth, graag tot de 23 September Hartelijk groet, Gabriëlle Reusen

Voor vragen kunt u bellen naar Ineke Mosch (organisator), bereikbaar op 0620 - 599 617.

Kosten:

 • Overnachting € 10 per nacht.
 • Opgeld € 35 per equipe (maximaal 2 volwassenen). Voor iedere extra persoon vanaf 14 jaar € 10 en voor kinderen vanaf 4 t/m 13 jaar € 5 per persoon.
 • Toeristenbelasting € 1,23 per persoon per nacht.
 • Elektriciteit afrekenen bij de beheerder.
 • Eenmalige bijdrage € 5 per deelnemer voor deelname aan instructie/parcours/wedstrijd.

Betalen:

 • Na opgave.

Inschrijven:

Inschrijven voor dit evenement is mogelijk voor leden in het ledendeel.

Wilt u meedoen, dan nodigen wij u graag uit om lid te worden!

 • 23 t/m 25 september 2022
 • 12:00 tot 12:00
 • Clubterrein De Distel, Dasselaarweg 53 in Zeewolde.
 • Vanaf € 55.
 • Bijzonderheden

  Welkom vrijdag vanaf 13 uur.
  Opening vrijdag om 19.30 uur. Sluiting zondag om 14 uur.
  Eerder komen of langer blijven met de beheerder regelen.

Dé club van actieve kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 85,- per jaar.