CRT Ouderwets wedstrijdkamp


4 t/m 6 juni 2021

Gemiddeld vijf maal per jaar organiseert het CRT (CaravanRijvaardigheidsTeam) onder meer een weekend voor leden die het achteruitrijden met de caravan zodanig onder de knie hebben, dat zij meedoen voor een finaleplaats in de Zilveren Klomp-wedstrijd. Deze wedstrijd wordt inmiddels alweer 60 jaar lang gehouden tijdens het Paasweekend, dat tot vorig jaar (corona) nog ieder jaar werd georganiseerd. In het verleden was de animo om mee te doen aan het klomprijden zo groot, dat er speciale wedstrijdweekenden werden gehouden met de zogenaamde B-rijders.

Wij willen voor jullie nog eens zo’n speciaal weekend gaan invullen. Juist voor alle wedstrijdrijders wordt dit weekend georganiseerd.

Naast de rijder is ook de bijrijder een van de belangrijkste personen om winnen mogelijk te maken. Kom eens kijken hoe de beste rijders van heden en verleden strijden in dit speciale weekendwedstrijdkamp.

Het CRT, voorheen de Klomprijcommissie, is destijds begonnen met een ‘klomp’ die er toen heel anders uitzag dan de moderne klompen die we nu hebben (zie foto boven).

  • 4 t/m 6 juni 2021
  • 12:00 tot 12:00
  • De Lepelaar, Brielle

Vergelijkbare activiteiten


10 – 12 september 2021
De Distel, Zeewolde  

CRT Rijvaardigheids weekend 5 - CRT en JKC 60 jaar

Nadere informatie volgt

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.