CRT Rijvaardigheids weekend 1 (Geannuleerd)


19 t/m 21 maart 2021

Oefenen met de NCC klomp achter je auto. De winter is bijna voorbij… De vakantieplannen voor de komende zomer zijn wellicht al gemaakt of in een ver gevorderd stadium. Omwille van de Covid-19 pandemie en de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt dit Rijvaardigheidsweekend te cancelen.

Misschien hebt u een andere auto of caravan aangeschaft.

Het kan ook zijn, dat u na een “winter-zonder-caravanervaring” graag eerst “proef” rijdt om het gevoel weer te krijgen.

Welk argument of u ook heeft om te willen oefenen doet er niet toe ALS u de gelegenheid maar te baat neemt en dat kan, want in het weekeinde van 19 – 21 maart 2021 wordt het eerste rijvaardigheidsevenement van 2021 georganiseerd op ons mooie terrein “De Distel” in Zeewolde.

U rijdt met eigen auto en een aanhanger van de club er achter.

Het wordt een leerzaam en gezellig weekeinde, waarbij u wordt begeleid door ervaren instructeurs die u de fijne kneepjes van het caravan/aanhangwagen rijden graag helpen onder de knie te krijgen.

Ook als u zonder bijrijder met de caravan reist kan het altijd fijn zijn om weer even te kunnen oefenen op een rustige plek, met deskundige ondersteuning. Het maakt u veel zekerder tijdens uw reis en helpt u aan een betere beheersing van de combinatie.

Voor de geoefende rijders wordt er ook wedstrijd gereden op zondag. Als het u lukt om in de wedstrijd bij de eerste drie te eindigen dan bent u geplaatst voor de Paasfinale in 2022. Bij de Paasfinale wordt gestreden om de “zilveren klomp”, een wisselprijs die ter beschikking is gesteld aan het CRT.

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden in het ledendeel. Wilt u meedoen, wordt dan lid!

  • 19 t/m 21 maart 2021
  • 12:00 tot 12:00
  • De Distel, Zeewolde

Vergelijkbare activiteiten


16 – 18 april 2021
Het Abbertbos Dronten  

CRT Rijvaardigheids weekend 2

Nadere informatie volgt z.s.m.

13 – 16 mei 2021
De Nollen Callantsoog  

CRT Rijvaardigheids weekend 3

Hemelvaart weekend. Nadere informatie volgt

4 – 6 juni 2021
De Lepelaar, Brielle  

CRT Ouderwets wedstrijdkamp

Een echt ouderwets CRT wedstrijdkamp. Laat je behendigheid zien in het achteruitrijden met de caravan. Nadere informatie...

10 – 12 september 2021
De Distel, Zeewolde  

CRT Rijvaardigheids weekend 5 - CRT en JKC 60 jaar

Nadere informatie volgt

1 – 5 april 2021
 

CRT Paasfinale (Geannuleerd)

Geen echt paaskamp maar wel een echte paasfinale met de winnaars van de CRT kampen 2019!

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.