Battlefield tour, Slag aan de Somme


1 t/m 8 mei 2021

Geannuleerd

Deze rally staat voor geschiedenis en genieten. We gaan terug naar het oorlogsjaar 1915, waarin de geallieerde generaals een groot voorjaarsoffensief planden in Noord-Frankrijk, in het gebied rond de rivier de Somme. Het werd een dramatische mislukking.

Dit wordt een zo goed als mogelijk is coronaproof rally, waarin we op anderhalve meter afstand kunnen genieten van het schitterende Noord-Franse landschap en een dramatisch stuk geschiedenis. 

Als het door kan gaan in de meivakantie is het mooi en als het niet door kan gaan, dan schuiven we deze rally door naar het najaar: 16-23 oktober (ook weer in een schoolvakantie: je moet je dan wel weer opnieuw opgeven). 

Nieuwsgierig? Kijk dan op: caravantours.jouwweb.nl en je bent meteen ' verkocht'!

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden in het ledendeel. Wilt u meedoen, wordt dan lid!

 

  • 1 t/m 8 mei 2021
  • 12:00 tot 12:00
  • Somme (France)

Vergelijkbare activiteiten


9 – 17 oktober 2021
Senheim, Duitsland  

Halloween Rally

Van heksensoep tot wijnproeverij

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.