Halloween Rally


9 t/m 17 oktober 2021

Van heksensoep tot wijnproeverij

Natuurlijk komt er dit jaar weer een Halloweenrally in Senheim. 

Gezien de vele vragen naar ‘weer een keer naar Senheim’ en de annulering in 2020 hebben we besloten om voor de 7e keer op de door ons feeëriek verlichte camping Holländischer Hof in Senheim aan de Moezel een achtdaagse Halloweenrally te organiseren. Deze camping met Nederlandse eigenaar heeft veel te bieden. Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen, er is een goed gesorteerde winkel met Nederlandse en Duitse producten, een schnitzelrestaurant en er zijn veel mogelijkheden om er een dagje op uit te trekken. Maar vooral hebben we de gezelligheid met elkaar.

De camping ligt ca.17 km onder Cochem en ca. 340 km vanaf Utrecht. We hebben een niet te overladen programma in elkaar gezet, maar we gaan toch heel veel leuke dingen doen: heksensoep en heksendrank nuttigen, een spectaculaire wandeltocht naar de Geierlay Brücke (ga maar eens googelen), een busexcursie - waarbij we in Mendig beginnen met koffie, daarna een rondleiding in het Lava Dome krijgen en ‘s middags naar Mayen gaan -, een fietstocht (of autotocht) naar het mooie stadje Cochem, waar we gezamenlijk een boottocht over de Moezel maken, kalebassen en pompoenen uitsnijden, happy hour, Molka-spel, klootschieten, bingo, kaartavonden, een groepspuzzel, mogelijkheid tot walnoten zoeken en natuurlijk een driegangenslotdiner op zaterdagavond. Al deze activiteiten zijn inclusief.

Natuurlijk organiseren wij ook (bij voldoende deelname) een wijnproefavond van moezelwijnen, een wandeling (of met de fiets) naar een restaurant voor het proeven van  Federweisser en Zwiebelnkuchen, een wijnwandeling met wijnboer Tobias of een bijzondere kunst-workshop. Deze activiteiten zijn facultatief.

De woensdag is een vrije dag; er zijn mogelijkheden te over om de omgeving te verkennen. Bij de receptie liggen prachtige wandel-, auto- en fietsroutes van het Moezeldal.

Bij minder goed weer kunnen we terecht in de overdekte ruimte of de recreatieruimte. Vergeet niet je Halloween-materiaal mee te nemen, want natuurlijk hebben we weer een prachtige prijs voor de mooist versierde caravan. En vergeet niet om je fiets en wandelschoenen mee te nemen.

 

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk

  • 9 t/m 17 oktober 2021
  • 12:00 tot 12:00
  • Senheim, Duitsland
  • Bijzonderheden

    Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden in het ledendeel. Wilt u meedoen, wordt dan lid!

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.