Halloween Rally


9 t/m 17 oktober 2021

Van heksensoep tot wijnproeverij

Natuurlijk komt er dit jaar weer een Halloweenrally in Senheim. 

We gaan weer heksensoep en heksendrank nuttigen, een spectaculaire wandeltocht maken naar de Geierlay Brücke (ga maar eens googelen) en een busexcursie maken, waarbij we in Mendig beginnen (Lava Dome: worden we vulkaandeskundigen?) en 's middags naar Mayen gaan. Verder staan op het programma: een fietstocht (of autotocht) naar Cochem, een boottocht over de Moezel, kalebassen en pompoenen uitsnijden, molka spelen, klootschieten, bingo, kaartavonden, een groepspuzzel, mogelijkheid tot walnoten zoeken en een driegangen-slotdiner op zaterdagavond.  

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid van wijnproeverij(en) van moezelwijnen, een wandeling (of fietstochtje) naar een restaurant voor het proeven van Federweisser en Zwiebelnkuchen en een wijnwandeling met wijnboer Tobias. 

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden in het ledendeel. Wilt u meedoen, wordt dan lid!

  • 9 t/m 17 oktober 2021
  • 12:00 tot 12:00
  • Senheim, Duitsland

Vergelijkbare activiteiten


1 – 8 mei 2021
Somme (France)  

Battlefield tour, Slag aan de Somme

Battlefield tour met de ‘Slag aan de Somme’ in Albert, Frankrijk

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.