Kinder Kanjer club


15 jul t/m 30 sep 2023

Waar gaan jullie op vakantie naar toe dit jaar? Kom naar De Rolle in Hardenberg! Het Team van Beheerders staat klaar in de zomervakantie vanaf 15 juli tot eind september in Hardenberg als gastheer/gastvrouw voor jullie klaar! Waarom Hardenberg De Rolle? Deze prachtige locatie, gelegen in een mooi natuurgebied, vlakbij de Vecht heeft veel mogelijkheden. Op dit overzichtelijke en vooral kindvriendelijke terrein mogen wij jullie als team welkom heten. Een prachtige omgeving om tot rust te komen! Waar jullie heerlijk kunnen fietsen en genieten op dit mooie NCC-terrein. Als team hebben wij een eigen “Kinderkanjerclub’’ en organiseren meerdere keren per week leuke, gezellige activiteiten met een gevarieerd kinderprogramma, een gezellige gezinsactiviteit of een programma voor de kids/pubers allemaal met een eigen programma. Vindt u het als volwassen kampeerder ook leuk om mee te doen aan een gezellige activiteit, ook hier hebben wij aan gedacht maar…., niets moet alles mag. Want met elkaar jong of wat ouder willen wij jullie een onvergetelijke zomervakantie aanbieden. Wat gaan wij allemaal doen, wij willen nog niet te veel verklappen. Per week hebben wij een programma wat we meebewegen met de weersomstandigheden: flexibel en makkelijk schakelbaar. Er is een ochtend-, middag- en avondprogramma van knutsel, natuur, culinair of er worden wedstrijden georganiseerd. Kortom dit mogen jullie niet missen! Er kan voor bepaalde activiteiten een kleine bijdrage worden gevraagd voor materiaalkosten. Geef het door aan elkaar en kom gezellig naar De Rolle in Hardenberg. Vanaf 1 april is het mogelijk om deze vakantieperiode te boeken. Wacht niet te lang want vol is vol!! Wij als team hebben er zin in en verwelkomen jullie heel graag deze zomer.

Ook voor Niet - Leden is kamperen op onze mooie terreinen natuurlijk beschikbaar. Meldt u HIER aan voor Proef Kamperen. Of - beter nog natuurlijk - wordt Lid en dat kan HIER.

  • 15 jul t/m 30 sep 2023
  • 12:00 tot 12:00
  • NCC Clubterrein de Rolle in Hardenberg.

Dé club van actieve kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 85 per jaar.