NCC Kinderkaravaan


14 t/m 21 augustus 2021

Niets is zo leuk voor kinderen om op een terrein te komen en er andere kinderen te treffen. Om die kans zo groot mogelijk te maken, hebben we de NCC Kinderkaravaan. Lekker kamperen op een NCC-terrein en eindeloos spelen met de kinderen die daar ook zijn. Je kunt zelfs, als je wilt, na een week verkassen naar een volgend terrein van de Kinderkaravaan om daar je tentje op te zetten en weer verder te spelen. Kinderen ontmoeten kinderen ... en samen met de ouders kunnen ze er wat van maken. Hebben de kinderen het naar hun zin met speelkameraadjes, dan hebben de ouders het ook naar hun zin en ook vakantie.

In de meivakantie en in de zomervakantie staat er per week steeds één specifiek terrein in de NCC-agenda voor gezinnen met kinderen.

De beheerders van de terreinen heten jullie van harte welkom. Zij zijn
niet de organisatoren, want dat zijn die week de (groot)ouders en kinderen zelf met elkaar. 

Er is uitdrukkelijk géén programma. Het is geen evenement of kampje. Er worden dus geen activiteiten geregeld voor de kinderen. Niet door de JKC of de beheerder. De beheerder wil uiteraard faciliteren. Lekker samen met andere kinderen kunnen spelen is het doel van deze weken. Het staat natuurlijk ieder vrij om zelf het initiatief te nemen om iets te organiseren in die week. Graag zelfs!

Afgelopen jaar waren de (groot)ouders actief en samen met de kinderen
was er veel plezier. Zo ontstonden er hartstikke leuke weken met bijvoorbeeld buikglijden, ringsteken, skelterrace, vossenjacht, donkertocht, zandkastelen bouwen ...

De NCC Kinderkaravaan is bedoeld voor kinderen van 0-12 jaar, maar de terreinen in Belt-Schutsloot, Callantsoog en Zeewolde zijn bij uitstek ook geschikt voor pubers.

Er zijn geen andere kosten verbonden aan deze weken naast het gebruikelijke overnachtingstarief. Sommige terreinen hebben niet zo veel kampeerplaatsen, dus als je de karavaan wilt volgen, is het raadzaam om tijdig te reserveren op een terrein bij de beheerder onder vermelding van NCC Kinderkaravaan en deelnemende (groot)ouders en leeftijd van de kinderen.

  • 14 t/m 21 augustus 2021
  • 12:00 tot 12:00
  • De Lepelaar, Brielle

Dé club van actieve kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 85,- per jaar.