NCC Kinderkaravaan Zeewolde.


30 jul t/m 6 aug 2022

Van 30 juli tot 6 augustus willen wij er samen met u een gezellige kinderweek van maken. De afgelopen jaren hebben wij de activiteiten voor de kinderen gemist en dat willen we graag veranderen. Zaterdag beginnen we de week met een ‘Happy kinder bingo kampvuur Hour”, oftewel een drankje voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en een kinderbingo rond het kampvuur. Een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Ons idee is om 1 of 2 activiteiten per dag te organiseren voor kids tot ongeveer 10 jaar. B.v. een skelterrace, glij van de dijk, broodjes bakken, skippybal race, voetbal met handicap, een bosspel etc. Dit wel volgens een van te voren gemaakt programma. Het is geen evenement, het is echt de bedoeling het samen te doen. Wie weet wat er dan in die week allemaal gebeurt.

Graag leeftijden van de kinderen ten tijde van deelname.

Dan houden wij daar met de voorbereidingen rekening mee. Voor de te organiseren activiteiten vragen wij een kleine bijdrage per gezin. 

Tot in juli,
Dick de Jonge en Cyntha Demmers

Inschrijven voor dit evenement is mogelijk voor leden in het ledendeel.

Wilt u meedoen, dan nodigen wij u graag uit om lid te worden!

  • 30 jul t/m 6 aug 2022
  • 12:00 tot 12:00
  • NCC Clubterrein de Distel in Zeewolde.
  • Bijzonderheden

    Reserveren van een kampeerplek vóór 1 juli bij de beheerder van het terrein.

Dé club van actieve kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 85,- per jaar.