Update Corona maatregelen op NCC Terreinen per 16-07-2021


16 juli 2021

Nederland kleurt rood

Volgens de laatste cijfers van het RIVM zijn er nu op éen dag 11069 (15/7/2021) besmettingen in Nederland, dit heeft natuurlijk zijn weerslag op de terreinen van de NCC. Met een R-factor van meer dan 2, besmet elk besmet persoon tenminste 2 anderen!

Dit betekent dat op de terreinen de volgende maatregelen met onmiddellijke ingang van kracht zijn:

 • Handen ontsmetten bij binnenkomst van de sanitair gebouwen

 • Optimaal ventileren, zo veel mogelijk ramen en deuren naar buiten open

 • 1,5 meter afstand bewaren in de toilet- en doucheruimten; er mag maximaal 1

  bezoeker per 5m2 aanwezig zijn, dit geldt voor binnen en buiten, dus geef elkaar de

  ruimte

 • Draag bij voorkeur een mondkapje bij het binnen gaan van de toilet- en doucheruimten

  Voor de afwasplaatsen geldt nadrukkelijk 1,5 meter afstand. Dat betekent helaas dat het aantal afwasplaatsen beperkt wordt. Als het mogelijk is, doe de afwas bij de eigen caravan.

  De slechtweer locatie blijft voorlopig gesloten, koffiedrinken en andere sociale activiteiten mogen niet plaatsvinden binnen in locaties van de NCC, maar natuurlijk wel buiten, waarbij wel weer de 1,5 meter afstand tussen de stoelen blijft gelden. Alleen een koppel of een gezin mogen direct naast elkaar zitten.

  Alle toiletten en douches blijven voorlopig open. Wel kunnen op de verschillende terreinen aanvullende regels gelden als dat noodzakelijk is i.v.m. de situatie in het sanitair gebouw.

  Voor evenementen gelden dezelfde regels, houd afstand. 

  Als er kinderactiviteiten zijn op het terrein bepaalt de beheerder of een binnen-activiteit verantwoord mogelijk is, afhankelijk van het aantal kinderen en de beschikbare ruimte.

  Als we met ons allen de maatregelen goed naleven, kunnen we zorgen dat onze terreinen veilig zijn en geen bron worden van een infectiehaard, wat onmiddellijke sluiting van het terrein tot gevolg heeft. Wie zich niet aan deze gedragsregels houdt, moet helaas verwijderd worden van een terrein.

  Laten we zuinig zijn op elkaar!

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.