Kasteelconcert nr. 29


5 t/m 7 november 2021

Wij gaan er weer voor!

Nu de vooruitzichten redelijk gunstig zijn en de meeste mensen in de leeftijdscategorie van de NCC hun vaccinatie hebben gehad of over niet al te lange tijd zullen krijgen, durven we het weer aan. De NCC organiseert voor de 29e keer een concert van lichtklassieke muziek in een kasteel ergens in Nederland en we nodigen jullie graag uit om dit unieke evenement met ons mee te beleven. Onder voorbehoud van de omstandigheden zijn we in 2021  te gast in de schitterende wapenzaal van kasteel Heeswijk-Dinther. Een heel bijzonder kasteel in Brabant, in de onmiddellijke nabijheid van Schijndel. Ons kampement wordt ingericht op SVR-camping annex wijnboerderij, kruidentuin en doolhof Winery and Herbs in Schijndel. Even googelen en je hebt alle informatie. De commissie is enorm enthousiast dat ze weer uit de startblokken mag en bouwt een programma rondom deze prachtige wijnboerderij en uiteraard kasteel Heeswijk-Dinther, met als hoogtepunt het concert op zaterdagavond. In het volgende nummer van De Caravan vind je meer informatie en uiteraard stellen we dan ook de mogelijkheid open om in te schrijven. IJs en weder dienende wordt het evenement gehouden van 5 t/m 7 november 2021, dus ook de traditie van het NCC-winterconcert is hiermee hersteld.

Gezien de onzekere omstandigheden moet je er wel rekening mee houden dat het maximum aantal deelnemers 30 equipes zal zijn en daar moeten we helaas streng de hand aan houden. Meld je snel aan wanneer de inschrijving start. Wij hebben er zin in en we hopen van harte dat jullie dat ook hebben.

Met een hartelijke groet en graag tot ziens in Schijndel.

De commissie: Betty Corporaal en Roelof Bosma, Ans en Wim Geerlings en Marja en Henk Wijnholds.

 

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden in het ledendeel. Wilt u meedoen, wordt dan lid!

  • 5 t/m 7 november 2021
  • 12:00 tot 12:00
  • Winery and Herbs in Schijndel
  • Bijzonderheden

    Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor leden in het ledendeel. Wilt u meedoen, wordt dan lid!

Dé club van actieve kampeerliefhebbers


Vergelijkbare activiteiten


24 – 26 juni 2022
Locatie nog niet bekend  

5e NCC Motorweekend

9 – 16 juni 2022
Den Burg, Texel  

Texel fiets- en excursieweek

8 – 11 september 2022
Drunen  

Brabants Rondje

13 – 15 mei 2022
Medemblik  

NCC op toernee

15 – 19 september 2022
Schoonhoven  

Zilverstadkamp

20 – 22 mei 2022
Enkhuizen  

Opstand ende Bevrijdingh van Enkhuijsen

16 – 19 augustus 2022
De Distel, Zeewolde  

De Rob van den Berg Bridge-midweek

19 – 21 augustus 2022
Vledderveen  

Shakespearekamp

1 – 4 september 2022
Zundert  

Bloemen Corso

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.