Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland.

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar deze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 95 per jaar.


Seizoen abonnementen

De keuze bestaat uit voor voor-, zomer- en najaar seizoen. Dit houdt in dat u met uw kampeermiddel aanmeldt voor een vaste plaats op een van de terreinen van de NCC. U betaalt daarbij per seizoen van uw keuze. Het leuke is dat u desgewenst ook af en toe eens gebruik kunt maken van een van de andere terreinen - zo vaak als u wilt, telkens tot een maximum van 28 dagen!

Zwerf abonnement

Houders van een zwerf abonnement hebben geen vaste plaats op een terrein. Zij kunnen hun kampeermiddel telkens voor een periode van maximaal 28 dagen op één terrein laten staan. Daarna verplaatst u uw kampeermiddel naar een van de andere terreinen voor weer maximaal 28 dagen. U betaalt voor een zomer- winter- of jaarabonnement.

Activiteiten

Elk jaar worden allerlei evenementen, weekend- en midweekactiviteiten en reizen (van een of meerdere weken) georganiseerd. Zij worden dóór NCC leden vóór NCC leden georganiseerd en worden bij de NCC "kampjes" of "rally's" genoemd. Deze evenementen vinden soms plaats op NCC terreinen, maar ook regelmatig op andere terreinen bij wie wij dan te gast zijn. Leuke en bijzondere locaties in binnen- en buitenland en tegen zeer betaalbare prijzen, gezellig met een groep medekampeerders.

Winterterreinen

De NCC houdt drie mooie terreinen open voor de winterperiode van 1 november tot en met 31 maart. Het sanitair aldaar is lekker verwarmd en er zijn op elk van deze terreinen een paar waterpunten die vorstvrij zijn gemaakt. Waarom stoppen met het genieten van uw caravan in de winter?
Kom winterkamperen bij de NCC!

Watersport

Meerdere NCC terreinen hebben watersportfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld een privéhaven in Belt-Schutsloot waar eventueel uw boot een plaats kan krijgen, waar kano's gratis ter beschikking worden gesteld, en waar tegen gering tarief een bootje kan worden gehuurd.
Vanuit Callantsoog geniet u van strand en zee.

Leren manoeuvreren met de caravan

Regelmatig worden de zogenaamde CRT (Commissie Rijvaardigheid Techniek) weekenden gehouden. U en/of uw partner leren van ervaren instructeurs hoe u verantwoord rijdt met de caravan.
Achteruitrijden - recht of om de hoek van de straat, maar ook zaken als het afstellen van de spiegels, belading, het aan- en afkoppelen, een wiel verwisselen, enzovoort - het komt allemaal aan de orde.

Happy Hour

Uniek van de NCC is dat er op elk terrein op de vrijdag of zaterdagmiddag een Happy Hour wordt gehouden. Onder het genot van een (zelf meegenomen) hapje en drankje gezellig bijpraten met andere mensen die op het terrein kamperen, of die u al eerder op andere terreinen of tijdens een uitstapje hebt gezien. Samen koffiedrinken wordt ook op diverse terreinen georganiseerd. Voor beide geldt natuurlijk: geheel vrijblijvend!

Jeugd

 • Op de meeste terreinen is een grote of soms wat minder grote speeltuin voor de kinderen. Sommige andere terreinen bieden juist weer minder voor kinderen.
 • De JKC (Jeugd Kamp Commissie) is de jeugdafdeling van de NCC. Een team van enthousiaste jongeren vanaf 17 jaar die ongeveer 8 keer per jaar leuke activiteiten organiseert voor kinderen vanaf 4 jaar.

Sanitair

Als NCC'er weet u niet beter, maar toch wel goed om hierbij stil te staan: de sanitair gebouwen van elk van de NCC terreinen worden kraakhelder gehouden. Een douchemuntje of 50 cent stukken heeft u natuurlijk niet nodig, er is overal toiletpapier en zeep en handdoekjes om weer met frisse handjes te vertrekken!

Hond en Kat

Uw huisdier is van harte welkom (maximaal 2!), zonder bijkomende kosten! Op de camping vinden wij het prettig als u uw dier aangelijnd houdt en eventuele ongelukjes opruimt.

Stalling

Op de grotere NCC terreinen kan uw kampeermiddel tegen een vaste prijs worden gestald voor een langere of kortere periode (in de open lucht). De kleinere terreinen zoals b.v. Ugchelen hebben daar geen ruimte voor.

Kortom....

Een ieder kan het lidmaatschap op een eigen manier invullen met een of meer van de bovenstaande componenten! Zo zijn er leden die alléén maar meedoen met kampjes of alléén maar een seizoen abonnement hebben en steeds op één terrein staan. Maar ook leden die met hun zwerf abonnement gebruik maken van de terreinen en af en toe een weekendje of weekje meegaan met een rally. Of af en toe een paar dagen of weken kamperen zonder abonnement en al dan niet meedoen met een terrein activiteit. Elke combinatie is mogelijk!

Andere unieke eigenschappen van de NCC

 • De beheerder van het terrein kampeert op hetzelfde terrein en houdt toezicht. Hij/zij vertelt u ook graag veel over de omgeving.
 • Mooie schone toiletgebouwen, verwarmd voor als het koud is.
 • Om de terreinen staan hekken die 's avonds dicht gaan om ongewenste bezoekers en dieren tegen te houden.
 • Bij aankomst wordt een en ander toegelicht onder het genot van een kopje koffie. Hierdoor voelt u uzelf meteen thuis en welkom. U kunt eventuele vragen meteen stellen.
 • Een gevoel van veiligheid en betrokkenheid.
 • Redelijke prijzen.
 • Redelijke WIFI op de meeste terreinen.
 • Via de Openbare- maar vooral via de Leden Website wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de NCC.
 • Ook Social Media worden hiervoor ingezet, zoals natuurlijk de NCC Facebook pagina.
 • Regelmatig vindt u in de brievenbus ons magazine "De Caravan" met informatie over de terreinen, evenementen maar ook praktische informatie over kamperen.

Enthousiast geworden?

Bent u na het lezen van deze informatie enthousiast geworden en wilt u zelf ervaren hoe het is om lid te zijn van de NCC? Kom gerust maximaal vijf nachten kennismaken. Dit tegen het passantentarief van € 22 per nacht + elektra en + toeristenbelasting.

Uw voordelen als NCC-lid

 • Toegang tot 12 unieke en rustige kampeerterreinen in Nederland.
 • Lage tarieven voor overnachtingen en seizoen abonnementen.
 • Avontuurlijke, spraakmakende en gezellige activiteiten voor leden.
 • Betrokken terreinbeheerders die hun gasten in de watten leggen.
 • Kampeerevenementen en rally's in binnen- en buitenland.
Terreinen in Nederland
12

Terreinen in Nederland

Als NCC-lid kunt u kiezen uit 12 prachtige locaties in Nederland. Met een prachtige ligging, een onderhoudend activiteitenpro...

Tarieven 2024
21

Tarieven 2024

Bekijk hier de tarieven van de NCC voor dit seizoen.

Evenementen per jaar
50

Evenementen per jaar

- rally's - rijvaardigheidsweekends - buitenlandse reizen - tal van leuke en interessante evenementen - gratis CCI-kaart, met...

Lees meer over de NCC


Kennismaken met de NCC en rijvaardigheidstraining

Zie onder !

Het bestuur

Onze club wordt geleid door een Bestuur, bestaande uit 6 leden. Zij weet zich ondersteund door een Financiële- en Geschillen Comm...

Overzicht van onze tarieven

Met uitzondering van contributie gelden alle tarieven met ingang van 1 april 2024.

Activiteiten, animatie en superleuke weekenden speciaal voor de jeugd

De JKC staat voor: Jeugd Kamp Commissie. De commissie bestaat uit...

Ben je benieuwd of het NCC - lidmaatschap bij jou past - kom dan proef kamperen? Een weekend proefondervindelijk ontspannen bij de NCC verplicht jou tot niets an...

Ik word lid

Jij wordt NCC-lid. Fantastisch! We hopen dat jij met veel plezier zult kamperen op onze terreinen. En dat onze activiteiten bij j...

Wil jij gebruikmaken van de terreinen van de Nederlandse Caravan Club? En ben jij lid van een door de NCC erkende Alliantie Partner? Dan heten wij jou graag welk...

Afspraken

De Nederlandse Caravan Club hecht eraan om afspraken met elkaar te maken. Voor gebruik van onze prachtige terreinen. Maar ook ten...

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 95 per jaar.