Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog van allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland.

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog van allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 67,- per jaar.


Seizoensabonnementen

De keuze bstaat uit voorseizoen, zomerseizoen en najaarsseizoen. Dit houdt in dat je caravan middels loting een vaste plaats krijgt op een van de kampeerterreinen van de NCC, je betaalt per seizoen. Het leuke is dat je desgewenst ook af en toe eens gebruik kunt maken van een van de andere terreinen - zo vaak je maar wilt, telkens tot een maximum van 28 dagen!

Zwerfabonnement

Houders van een zwerfabonnement hebben geen vaste plaats op een van de terreinen, maar kunnen de caravan telkens voor een periode van maximaal 28 dagen op één van de kampeerterreinen van de NCC laten staan. Daarna verplaats je de caravan naar een van de andere terreinen voor weer maximaal 28 dagen. Je betaalt voor een zomer- winter- of jaarabonnement.

Activiteiten

Elk jaar worden allerlei evenementen, weekend- en midweek-activiteiten en vakantiereisjes van een of meerdere weken georganiseerd, deze worden door NCC leden voor NCC leden georganiseerd en worden bij de NCC "kampjes" of "rally's" genoemd. Deze evenementen vinden soms plaats op NCC terreinen, maar ook regelmatig op andere campings bij wie we dan te gast zijn. Leuke en bijzondere locaties in binnen- en buitenland en tegen zeer betaalbare prijzen, gezellig met een groep medekampeerders.

Winterterreinen

De NCC houdt vier mooie terreinen open voor de winterperiode van 1 november tot en met 31 maart. Het sanitair is lekker verwarmd en er zijn op elk van deze terreinen een paar waterpunten die vorstvrij zijn gemaakt. Waarom stoppen met het genieten van je caravan in de winter?
Kom winterkamperen bij de NCC!

Watersport

Meerdere NCC campings hebben watersportfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld een privéhaven in Belt-Schutsloot waar eventueel uw boot een plaats kan krijgen, waar kano's gratis ter beschikking worden gesteld, en waar tegen gering tarief een bootje kan worden gehuurd.
Strand en zee in Callantsoog.

Leren manoeuvreren met de caravan

Regelmatig worden de zogenaamde CRT (commissie rijvaardigheids techniek) weekenden gehouden. Jij en/of je partner leren van ervaren instructeurs hoe je verantwoord rijdt met de caravan.
Achteruitrijden - recht of om de hoek van de straat, maar ook zaken als het afstellen van de spiegels, belading, het aan- en afkoppelen, een wiel verwisselen, enzovoort - het komt allemaal aan de orde.

Happy Hour

Uniek van de NCC is dat er op elk terrein op de vrijdag of zaterdagmiddag een Happy Hour wordt gehouden. Onder het genot van een (zelf meegenomen) hapje en drankje gezellig bijpraten met andere mensen die op het terrein kamperen, of die je al eerder op andere terreinen of tijdens een uitstapje hebt gezien. Samen koffiedrinken wordt ook op diverse terreinen georganiseerd. Voor beide geldt natuurlijk: geheel vrijblijvend!

Jeugd

 • Op de meeste terreinen zijn een grote of soms wat minder grote speeltuin voor de kinderen. Er zijn ook terreinen waar wat minder voor kinderen te doen is.
 • De JKC (Jeugd Kamp Commissie) is de jeugdafdeling van de NCC. Dit is een team van enthousiaste jongeren vanaf 17 jaar die ongeveer 8 keer per jaar leuke jeugdkampen organiseert voor kinderen vanaf 4 jaar.

Sanitair

Als NCC'er weet je niet beter, maar toch wel goed om hierbij stil te staan: de sanitairgebouwen van elk van de NCC terreinen worden kraakhelder gehouden, het kost géén douchemuntje of 50 centstuk om te douchen, er is toiletpapier in alle toiletten en zeep en handdoekjes om weer met frisse handjes te vertrekken!

Hond en Kat

Uw huisdier is van harte welkom, zonder extra kosten! Op de camping dient uw dier aangelijnd te zijn en eventuele ongelukjes worden door het baasje opgeruimd (maximaal twee huisdieren per kampeermiddel).

Stalling

Op de grotere NCC terrein kan de caravan tegen een vaste prijs worden gestald voor een langere of kortere periode (in de open lucht). De kleine terreinen zoals bv Ugchelen hebben daar geen ruimte voor.

Kortom....

Een ieder kan het lidmaatschap op een eigen manier invullen met een of meer van de bovenstaande componenten! Zo zijn er leden die alléén maar meedoen met rally's of alléén maar een seizoensabonnement hebben en steeds op één terrein staan, maar ook leden die met hun zwerfabonnement gebruik maken van de terreinen en af en toe een weekendje of weekje meegaan met een rally. Of af en toe een paar dagen of weken kamperen zonder abonnement en al dan niet meegaan met een rally. Elke combinatie is mogelijk!

Andere unieke eigenschappen van de NCC

 • De beheerder van de camping kampeert op hetzelfde terrein en houdt toezicht. Hij/zij weet ook veel van de omgeving.
 • Mooie schone toiletgebouwen, deze zijn verwarmd als het koud is.
 • Om de terreinen staan hekken die 's avonds dicht gaan om ongewenste personen en dieren buiten te houden.
 • Bij aankomst wordt er het een en ander toegelicht onder het genot van een kopje koffie. Hierdoor voel je jezelf meteen thuis en welkom. Je kunt eventuele vragen meteen stellen.
 • Een gevoel van veiligheid en betrokkenheid.
 • Redelijke prijzen.
 • Redelijke WIFI op de meeste terreinen.
 • Regelmatig vindt u in de brievenbus ons magazine "De Caravan" met informatie over de terreinen, evenementen maar ook praktische informatie over kamperen.

Enthousiast geworden?

Bent u na het lezen van deze informatie enthousiast geworden en wilt u zelf ervaren hoe het is om lid te zijn van de NCC? Kom gerust kennismaken voor maximaal drie nachten, dit kan tegen het passantentarief van € 17,30 per dag + € 3,50 voor elektra + toeristenbelasting. 

 

Uw voordelen als NCC-lid

 • Toegang tot 12 unieke en rustige kampeerterreinen in Nederland.
 • Uiterst lage tarieven voor overnachtingen en seizoensabonnementen.

 • Avontuurlijke, spraakmakende en gezellige activiteiten voor leden.
 • Betrokken campingbeheerders die hun gasten in de watten leggen.
 • Rally’s en kampeerevenementen in binnen- en buitenland.
Campings in Nederland
12

Campings in Nederland

Als NCC-lid kunt u kiezen uit 12 prachtige locaties in Nederland. Met een prachtige ligging, een onderhoudend activiteitenpro...

Tarieven 2021
21

Tarieven 2021

Bekijk hier de tarieven van de NCC voor dit seizoen.

Evenementen per jaar
50

Evenementen per jaar

- rally's - rijvaardigheidsweekends - buitenlandse reizen - tal van leuke en interessante evenementen - gratis CCI-kaart, met...

Lees meer over de NCC


NCC: de organisatie

Onze club wordt geleid door een bestuur en een dagelijks bestuur. Daarnaast beschikt NCC ook over twee ledencommissies: de financ...

Overzicht van onze tarieven

Activiteiten, animatie en superleuke weekenden speciaal voor de jeugd

De JKC staat voor: Jeugd Kamp Commissie. De commissie bestaat uit...

Kom proefkamperen

Bent u benieuwd of het NCC-lidmaatschap bij u past? Kom dan proefkamperen!

Ik word lid

U wordt NCC-lid. Fantastisch! We hopen dat u met veel plezier zult kamperen op onze terreinen. En dat onze activiteiten bij u in...

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.