Ik word lid


Jij wordt NCC-lid. Fantastisch! We hopen dat jij met veel plezier zult kamperen op onze terreinen. En dat onze activiteiten bij jou in de smaak vallen. Onder het kopje tarieven vind je alle mogelijkheden en abonnementsvormen. Let wel: Voor enkele abonnementen dien je één jaar lid te zijn alvorens je die kunt afsluiten. Via het formulier ONDER DE FOTO kun je je opgeven.

Door invulling van onderstaand formulier word je lid van de NCC. Het lidmaatschap bedraagt € 95 per kalenderjaar, per maand naar rato aangepast. Opzeggen kan voor 1 december. Jouw persoonlijke gegevens worden door de vereniging uitsluitend voor verenigings-gerelateerde activiteiten gebruikt.

We willen je er voor de zekerheid op wijzen dat een voorjaar-, zomer- en najaars seizoens-abonnement niet eerder aangevraagd kan worden dan na 12 maanden aaneengesloten lidmaatschap.

Let op: met een caravan langer dan 9.00 meter of breder dan 2.55 meter of een camper zwaarder dan 3.500 kg kan je niet op een NCC-terrein terecht. 

Je kunt ook lid worden op een terrein bij de beheerder. De betreffende beheerder kan jou alles verder uitleggen of mail voor vragen naar: welkom@ncc.nl

Bij het afsluiten van een lidmaatschap bij de NCC zijn de volgende documenten van toepassing. Wij verzoeken je van de inhoud kennis te nemen. Klik daartoe op onderstaand document.

Jouw gegevens
Straat en huisnummer
Mobiel (indien niet beschikbaar: vast)
Kampeermiddel
Trekkend voertuig
Kenteken caravan
Kampeermiddel
Publiciteit
Akkoord verklaring
Met Statuten, Huishoudelijk Reglement en Kampeerreglementen (zie de website www.ncc.nl).

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 95 per jaar.