Alphen aan den Rijn - Oudshoorn


Oudshoorn

‘Gezelligheid’ - een begrip synoniem voor kampeerterrein Oudshoorn. Een prachtig NCC-terrein in het Groene Hart van Nederland tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar.

Terrein beheerder:
Wisselende vrijwilligers.

Onze faciliteiten

Sanitairgebouw
Watertappunten
Speeltuin
Stroom (10A)
Doucheruimte
Wasmachine en droger
Bibliotheek
Wifi
Digitenne-ontvangst
Schotelontvangst
Invalidentoilet
Invalidendouche
Gescheiden afval
Afwasplaats
Recreatieruimte
Huisdieren toegestaan
Geopend in de winter
AED aanwezig
Fietsroutes
Wandelroutes

Beheerder van Oudshoorn

‘Ons terrein bestaat uit kleinere veldjes omzoomd door bomen en struiken. Lekker beschut dus. En lekker rustig aan stille weg langs het Aarkanaal.’


’t Knooppunt, ons activiteitencentrum op Oudshoorn, bruist de hele week. Sjoelen, kaartavonden, barbecues, etentjes en natuurlijk het Happy Hour op zaterdagmiddag. En met een zonnetje is het heerlijk vertoeven op het terras. Kortom een warm welkom voor een goed gesprek en gezelligheid.

Goed om te weten

De beheerders koesteren de gezelligheid en leuke sfeer op het terrein. Zij organiseren veel voor hun gasten. Maar als u liever wat meer op uzelf bent, kan dat natuurlijk ook. ‘Onze gasten moeten vooral genieten en doen waar zij zin in hebben’, is de standaard.

Oudshoorn beschikt over 111 plaatsen. Vier daarvan zijn geschikt voor campers. Heeft u een caravan of vouwwagen met voortent, dan vormen de ongeveer 30 plaatsen met terrasplaten misschien een aantrekkelijke optie. Hierop kunt u uw voortent plaatsen.

Midden over het terrein loopt een smalle asfaltweg, altijd dicht genoeg bij uw kampeerplek. Uw auto parkeert u bij uw kampeermiddel. Rondom het hele terrein loopt een mooi wandelpad. Dat vooral ook bij honden en hun baasjes populair is. Samen houden we dat het pad mooi groen en schoon.

Bij kinderen is Oudshoorn heel populair. De speeltuin, de zandbak, de schommel en de glijbaan zijn er speciaal voor hun. Ook voldoende fietsjes, skelters en stepjes staan voor uw (klein-) kinderen klaar. Vanzelfsprekend zijn mensen met een beperking welkom: alle voorzieningen zijn goed toegankelijk, vanwege speciale faciliteiten zoals een invalidentoilet en -douche.

Naast het terrein ligt een 18-holes golfbaan met terras en restaurant. En ook de Zegerplas met strandjes, restaurant en waterskimogelijkheden ligt dichtbij. Evenals een kinderboerderij met pannenkoekenhuis en bruincafé. Met de fiets rijdt u zo het mooie polderlandschap van het Groene Hart in en vindt u de Nieuwkoopse Plassen, de Meije en de Amstel. En wilt u een stad bezoeken? U heeft ze voor het uitkiezen: Amsterdam, Utrecht, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Utrecht of Leiden. U vindt ze binnen een straal van 35 kilometer.

 En verder

  • Het Archeon.
  • Vogelpark Avifauna ook een boottocht mogelijk.
  • Klimpark.
  • Waterskibaan.
  • Midgetgolf bij de pannekoekenboerderij.
  • Op zaterdag openstelling molen De Eendracht aan de Gouwssluisweg.

Voor een filmische impressie klik op onderstaande foto

film

Stallingsplaatsen beschikbaar vanaf november t/m maart.

Geen stallingsplaatsen vanaf april t/m oktober.

Adresgegevens

NCC Terrein Oudshoorn

Westkanaalweg 18a
2403 NA Alphen aan de Rijn

Telefoon: 0172 - 424 666 

E-mail: alphen@ncc.nl

Kaartpositie: N 52°09'01" - O 4°42'17"

Geopend van januari t/m december

 

Routebeschrijving


Bij de Westkanaalweg staat een bord, "Alleen voor bestemmingsverkeer", daar kunt u de laatste 500m verder rijden naar ons terrein.

Ligging


Vergelijkbare terreinen


Belt-Schutsloot - 't Hoogland

’t Hoogland in Belt-Schutsloot heeft het allemaal. Een heerlijk rustig terrein omzoomd door b...

Blerick - De Spekberg

Een prachtig natuurterrein midden in de bossen. Dat is de Spekberg. In de directe omgeving zi...

Ellewoutsdijk - Zuudschorre

Dit kleine clubterrein ligt in de zuidelijke punt van Zuid-Beveland aan de Westerschelde. Het...

Hardenberg - De Rolle

Heerlijk kamperen in Diffelen – in de buurt van Hardenberg - aan de oevers van de Vecht. Hele...

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 95 per jaar.