Zeewolde - De Distel


De Distel

De Distel is het grootste terrein van de NCC: 250 plaatsen in het grootste aaneengesloten loofbos in Europa. Op dit terrein worden veel activiteiten georganiseerd in samenwerking met de JKC, de jeugd kamp commissie.

Terrein beheerder:
Wisselende vrijwilligers.

Onze faciliteiten

Sanitairgebouw
Watertappunten
Speeltuin
Stroom (10A)
Doucheruimte
Wasmachine en droger
Bibliotheek
Wifi
Digitenne-ontvangst
Schotelontvangst
Trekkersveld
Jeugdveld
Invalidentoilet
Invalidendouche
Gescheiden afval
Wascabines
Afwasplaats
Recreatieruimte
Huisdieren toegestaan
Geopend in de winter
Zwembad (in directe omgeving)
AED aanwezig
Fietsroutes
Wandelroutes

De beheerder van De Distel

‘Net als onze gasten hebben ook de reeën het enorm naar hun zin bij De Distel. U ziet er veel in de mooie bosachtige omgeving.’


‘Maar de meest bijzondere gast is waarschijnlijk wel de Ransuil. Misschien ontdekt u hem wel tijdens uw wandelingen of fietstochten.’

Goed om te weten

De beheerders van De Distel organiseren op vrijdagmiddag het Happy Hour. 's Avonds wordt een spelletjes avond georganiseerd en op zondag kunt u meedoen aan een wandeling in de omgeving. Na afloop staat de koffie en thee voor u klaar en voor uw (klein-) kinderen is er limonade. De Distel is sowieso heel kindvriendelijk. Wij hebben een grote speeltuin met veel speeltoestellen en er zijn skelters, fietsen en speelgoed. Heeft u een beperking? Ook dan is De Distel een goede bestemming, is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een aangepaste toilet- en doucheruimte. Houdt u van lezen, dan vindt u in de bibliotheek veel boeken en tijdschriften en informatie over de omgeving.

De 235 kampeerplaatsen van De Distel zijn verdeeld over verschillende veldjes die van elkaar gescheiden worden door boompjes en struiken. Uw auto zet u gewoon naast uw kampeermiddel neer. Wij hebben een apart jeugdveld, en speciale velden voor passanten en voor evenementen. Voor uw veiligheid wordt het terrein ’s nachts afgesloten met een hek. Het ligt aan het eind van een doodlopende weg in een mooie, rustige bosachtige omgeving en is ook in de winter geopend. Het hele jaar door bent u hier dus welkom.

Het Horstenbos – waar De Distel in ligt – heeft de Eden-Award gekregen voor het mooiste natuurgebied met toekomstpotentie. Mocht u verder willen kijken om de omgeving te verkennen? Neemt u dan een kijkje in gezellige plaatsen als Zeewolde, Harderwijk, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg en Amersfoort. Natuurlijk kunt u ook naar het Dolfinarium of het Veluwestrand in Harderwijk, naar Walibi in Biddinghuizen of naar Aqua Mundo of de Eemhof in Zeewolde. Er is heel veel te doen in en om Zeewolde; u zult zich niet vervelen!

Voor een filmische impressie klik op onderstaande foto

Stallingsplaatsen beschikbaar van januari t/m december.

Adresgegevens

NCC Terrein De Distel

Dasselaarweg 53
3896 LT Zeewolde

Telefoon: 036 - 522 15 75

E-mail: zeewolde@ncc.nl

Kaartpositie: N 52°18'16.0" - O 5°31'41.0"

Geopend van januari t/m december

 

Routebeschrijving


Ligging


Vergelijkbare terreinen


Brielle - De Lepelaar

De Lepelaar is bijna letterlijk een oase. Een oase midden in de Maasvlakte. De rust valt op b...

Ellewoutsdijk - Zuudschorre

Dit kleine clubterrein ligt in de zuidelijke punt van Zuid-Beveland aan de Westerschelde. Het...

Alphen aan den Rijn - Oudshoorn

‘Gezelligheid’ - een begrip synoniem voor kampeerterrein Oudshoorn. Een prachtig NCC-terrein...

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 95 per jaar.