Heerde - De Dellen


0

0

0

Heerde - De Dellen

Hier zie je nog een prachtige sterrenhemel, hoor je op afstand de knorrende zwijnen, burlende herten en niet te vergeten de bosuil. Als je tot rust wilt komen is dit de ideale plek om volledig ontspannen terug te gaan naar huis! Een heerlijk kampeerterrein in een prachtige omgeving in beschermd natuurgebied. Met de fiets kunt u vanaf het terrein eindeloze fietstochten en wandelingen maken. De Dellen is onderdeel van de vrije wildbaan van de Noordoost-Veluwe. De schaapskooi op de Renderklippenheide is vlakbij. Regelmatig komt de herder met de schaapskudde langs het terrein. Het Heerderstrand, waar kan worden gezwommen, is op 15 minuten fietsafstand bereikbaar. De dorpen Epe en Heerde liggen op ongeveer 5 kilometer afstand, hier vindt u supermarkten, diverse winkels, cafe’s, restaurants en medische hulp.

Camping beheerder:
Wisselende vrijwilligers.

Onze faciliteiten

Watertappunten
Bibliotheek
Digitenne-ontvangst
Schotelontvangst
Restafvalcontainer
AED aanwezig
Fietsroutes
Wandelroutes


Goed om te weten

Aanwezig op De Dellen, op een van de heideveldjes, is de graftombe van Buys Ballot. Hij was landheer op De Dellen. Op zijn grafsteen staat een familiewapen met het volgende opschrift “La sage espere en Dieu” (De wijze vertrouwt op God)
In totaal beschikt het terrein over 35 kampeerplaatsen. Voor (tent-)kampeerders zonder eigen toilet voorziening is een apart terrein beschikbaar. De maximale kampeerduur is 28 dagen. Het terrein is basic - er is geen elektra - beschikt alleen over een waterpomp, stortput voor het chemisch toilet en een afvalcontainer. Bij de waterpomp (geen drinkwater) kan niet worden gespoeld of gewassen.  Kampeermiddelen met een maximale lengte van negen meter en een gewicht van 3,5 ton zijn toegestaan. Kampeermiddelen mogen niet onbeheerd worden achtergelaten. In verband met brandgevaar is open vuur of een kampvuur niet toegestaan. Op en rond het terrein moeten honden aangelijnd zijn, op de Renderklippenheide mogen honden loslopen.
Tijdens schietoefeningen van defensie kunnen de slagbomen bij uitzondering op de Nieuwe Zuidweg, de Dellenweg en Elburgerweg gesloten zijn. Het kampeerterrein is dan alleen via Epe te bereiken.

Adresgegevens

NCC Clubterrein De Dellen

Telefoon (0578) 755517

Email: heerde@caravanclub.nl

Kaartpositie: N 52, 39101 / O 5,96754

Postadres: NCC Clubterrein De Dellen

Koekenbergweg 21

8162NK Epe

Geopend van april t/m oktober

Routebeschrijving


A. Zowel uit het noorden als uit Emmen

 1. Langs Hardenberg over de N34 richting Ommen.
 2. Dan bij afslag Almelo linksaf over de N36. (*)
 3. Na ca. 5 km linksaf, op wegkruising richting Mariënberg.
 4. Na 300 m eerste weg links.
 5. Over de stuw weer eerste weg links.
 6. Onder de tunnel door, na 1 km (de camping links) het terrein links.

B. Komend vanaf Ommen

 1. Richting Hardenberg over de N34.
 2. Bij afslag Almelo rechtsaf over de N36.
 3. Zie verder onder A (*).

C. Komend vanaf Almelo

 1. Over de N36 afslag Mariënberg rechtsaf.
 2. Zie verder onder A (*).

Ligging


Vergelijkbare campings


Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 85,- per jaar.