Bent u benieuwd of het NCC - lidmaatschap bij u past - kom dan proef kamperen? Een weekend proefondervindelijk ontspannen bij de NCC verplicht u tot niets anders dan relaxed om u heen kijken. Zie voor details hieronder !!

Gemakkelijker kennismaken met de NCC - procedure aangepast met ingang van 18 juli 2023.

Voor een periode van maximaal 3 aaneengesloten nachten bent u welkom om NCC-ervaring op te doen. Wij noemen dat proefkamperen.

Voor € 25 per nacht per equipe plus € 5 per dag voor elektra (indien u daaraan behoefte heeft), en toeristenbelasting bent u welkom. Douchen, warm water en maximaal 2 huisdieren zijn bij de prijs inbegrepen.

Bel of mail naar de beheerder van het terrein waar u wil proefkamperen.

Vraag of er plaats is voor uw equipe (uw hele gezin) en meldt dat u wilt proefkamperen.

Bij aankomst op het terrein wordt dan de nodige administratie gedaan. 

Als het u goed bevalt, kunt u voordat u afrekent aspirant-lid worden en betaalt u maar € 16 per nacht. En u kunt dan ook eventueel langer blijven dan de 3 eerder genoemde nachten. Vanaf het moment dat u vervolgens het NCC Welkomstpakket heeft ontvangen, bent u direct lid.

Het lidmaatschap voor het kalenderjaar 2023 bedraagt € 85. Indien u in de loop van het jaar lid wordt betaalt u naar rato: als u bijvoorbeeld per 1 juli lid wordt betaalt u € 42,48. Per 1 augustus € 35,40. Per 1 september € 28,32.

Let op:!!! Als u daarna toch wil opzeggen, dan dient u dat vóór 1 december te doen.

De desbetreffende beheerder kan u alles verder uitleggen. Of stuurt u een e-mail voor vragen naar: welkom@ncc.nl 

LET OP:

  • Kijk bij het Clubterrein van uw keuze naar de openingsperiode !!!

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 85 per jaar.