Ben je benieuwd of het NCC - lidmaatschap bij jou past - kom dan proef kamperen? Een weekend proefondervindelijk ontspannen bij de NCC verplicht jou tot niets anders dan relaxed om je heen kijken. Zie voor details hieronder !!

Voor een periode van maximaal 5 aaneengesloten nachten ben je welkom om NCC-ervaring op te doen. Wij noemen dat proefkamperen.

Voor € 22 per nacht per equipe plus € 5 per dag voor elektra (indien je daaraan behoefte hebt), en toeristenbelasting ben je welkom. Douchen, warm water en maximaal 2 huisdieren zijn bij de prijs inbegrepen.

Bel of mail naar de beheerder van het terrein waar je wil proefkamperen.

Vraag of er plaats is voor jouw equipe (jouw hele gezin) en meld dat je wil proefkamperen.

Bij aankomst op het terrein wordt dan de nodige administratie gedaan.

Als het goed bevalt, kun je voordat je afrekent aspirant-lid worden en betaal je maar € 17,50 per nacht. En je kunt dan ook eventueel langer blijven dan de 5 eerder genoemde nachten. Vanaf het moment dat je vervolgens het NCC Welkomstpakket heeft ontvangen, ben je direct lid.

Het lidmaatschap voor het kalenderjaar 2024 bedraagt € 95.

Let op:!!! Als je daarna toch wil opzeggen, dan dien je dat vóór 1 december te doen.

De desbetreffende beheerder kan jou alles verder uitleggen. Of stuur een e-mail voor vragen naar: welkom@ncc.nl 

LET OP:

  • Kijk bij het Clubterrein van jouw keuze naar de openingsperiode !!!

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 95 per jaar.