Alphen aan den Rijn - Oudshoorn


55

Seizoenplaatsen

56

Passantenplaatsen

111

Aantal plaatsen

Oudshoorn

‘Gezelligheid’ dat begrip is synoniem voor kampeerterrein Oudshoorn. Een prachtig NCC-terrein in het Groene Hart van Nederland tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar.

Camping beheerder:
Wisselende vrijwilligers.

Onze faciliteiten

Sanitairgebouw
Watertappunten
Speeltuin
Stroom (10A)
Doucheruimte
Wasmachine en droger
Bibliotheek
Wifi
Digitenne-ontvangst
Schotelontvangst
Invalidentoilet
Invalidendouche
Gescheiden afval
Afwasplaats
Recreatieruimte
Huisdieren toegestaan
Geopend in de winter
AED aanwezig
Fietsroutes
Wandelroutes

Piet Verkade, beheerder van Oudshoorn

‘Ons terrein bestaat uit kleinere veldjes omzoomd door bomen en struiken. Lekker beschut dus. En lekker rustig aan stille weg langs het Aarkanaal.’


’t Knooppunt, ons activiteitencentrum op Oudshoorn, bruist de hele week. Sjoelen, kaartavonden, barbecues, etentjes en natuurlijk het Happy Hour op zaterdagmiddag. En met een zonnetje is het heerlijk vertoeven op het terras. Kortom een warm welkom voor een goed gesprek en gezelligheid.

Goed om te weten

De beheerders koesteren de gezelligheid en leuke sfeer op het terrein. Ze organiseren veel voor hun gasten. Maar als u liever wat meer op uzelf bent, kunt u daar uiteraard ook voor kiezen. ‘Onze gasten moeten vooral genieten en doen waar ze zin in hebben’, stelt het beheerdersechtpaar.

Oudshoorn beschikt over 111 kampeerplaatsen. Vier van die plaatsen zijn geschikt voor campers. En hebt u een caravan met voortent, dan zijn de ongeveer 30 plaatsen met terrasplaten misschien een goede optie voor u. Op die platen kunt u uw voortent plaatsen.

Over het terrein loopt een asfaltweg altijd dicht bij uw kampeerplek. Uw auto kunt u bij uw caravan parkeren. Rond het hele terrein loopt een mooi wandelpad. Dat vooral ook bij honden en hun baasjes populair is. Met elkaar zorgen we dat het pad mooi groen en schoon blijft.

Bij kinderen is Oudshoorn heel populair. Daarvoor zorgen onder meer de speeltuin, de zandbak, de schommel en de glijbaan. We hebben ook voldoende fietsjes, skelters en stepjes die uw kinderen of kleinkinderen naar hartenlust mogen gebruiken. Ook voor mensen met een beperking is ons terrein geschikt: onze voorzieningen zijn goed bereikbaar en we hebben speciale faciliteiten zoals invalidentoilet en -douche.

Naast de camping ligt een 18-holes golfbaan met terras en restaurant. En ook de Zegerplas met strandjes, restaurant en waterski-mogelijkheden ligt dichtbij. Evenals een kinderboerderij met pannenkoekenhuis en bruincafé. Met de fiets rijdt u zo het mooie polderlandschap van het Groene Hart in en hebt u de Nieuwkoopse Plassen, de Meije en de Amstel binnen handbereik. En wilt u een stad bezoeken? U heeft ze voor het uitkiezen: Amsterdam, Utrecht, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Utrecht of Leiden. U vindt ze binnen een straal van 35 kilometer.

Stallingsplaatsen beschikbaar vanaf november t/m maart.

 

Adresgegevens

Camping Oudshoorn

Westkanaalweg 18a
2403 NA Alphen aan de Rijn

Telefoon (0172) 42 46 66 

email: alphen@ncc.nl

Kaartpositie: N 52°09'01" - O 4°42'17"

Geopend van januari t/m december

Routebeschrijving


Bij de Westkanaalweg staat een bord, "Alleen voor bestemmingsverkeer", daar kunt u de laatste 500m verder rijden naar ons terrein.

Ligging


Vergelijkbare campings


Belt Schutsloot - 't Hoogland

’t Hoogland in Belt-Schutsloot heeft het allemaal. Een heerlijk rustig terrein omzoomd door b...

Blerick - De Spekberg

Een prachtig natuurterrein midden in de bossen. Dat is de Spekberg. In de directe omgeving zi...

Ellewoutsdijk - Zuudschorre

Dit kleine clubterrein ligt in de zuidelijke punt van Zuid-Beveland aan de Westerschelde. Het...

Hardenberg - De Rolle

Heerlijk kamperen in Diffelen – in de buurt van Hardenberg - aan de oevers van de Vecht. Hele...

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid hebt u toegang tot 12 prachtige NCC-campings op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, we zijn een club. Dus we organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar ze zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid vanaf € 67,- per jaar.