Inloggen Leden Website


12 februari 2024

Voor nieuwe en bestaande leden is het Ledendeel van de NCC Website te benaderen via de link rechts boven op de website ("Leden"). Heeft u nog niet eerder ingelogd? Of lukt inloggen niet? Lees dan de verdere instructies.

Nog niet eerder ingelogd?

1 Ga naar www.ncc.nl en kies rechts boven voor “leden”.

2 Aanklikken en alleen uw lidnummer invoeren.

3 Aanklikken wachtwoord vergeten.

4 In uw mailbox krijgt u dan een nieuwe link. (Controleer ook uw “spam” map op mail.) In het ontvangen bericht op de link klikken.

5 Nieuw wachtwoord invoeren (2 keer).

6 Daarna kunt u direct inloggen!

Wel eerder ingelogd maar dat lukt nu niet meer:

1. Controleer uw eigen mailadres waarmee u wil inloggen - is dit mailadres eerder door u aan het bureau doorgegeven? Zo niet, stuur dan alsnog naar info@ncc.nl Wacht even op verwerking aldaar en log alsnog in met het door u opgegeven (en bij het bureau geregistreerde) mailadres. Uitsluitend één mailadres wordt door het bureau geregistreerd !!

2. Problemen bij het inloggen in mijn.ncc of mijn.tommy? Neem dan contact op met de helpdesk van de NCC via een email: helpdesk@ncc.nl
Geef daarin uw naam en lidnummer op. Dan nemen zij z.s.m. contact met je op.
Zoek GEEN contact op met de leverancier (Tommy) of ons ondersteunend bureau (MOS)Zij kunnen je beslist niet helpen.

3. Ga naar www.ncc.nl en kies rechts boven voor “leden”.

4. Aanklikken en alleen uw lidnummer invoeren.

5. Aanklikken wachtwoord vergeten.

6. In uw mailbox krijgt u dan een nieuwe link. (Controleer ook uw “spam” map op mail.) In het ontvangen bericht op de link klikken.

7. Nieuw wachtwoord invoeren (2 keer).

8. Daarna kunt u direct inloggen!

Indien u een abonnement wilt, stuur dan een mailbericht naar info@ncc.nl

Voor vragen van potentiële leden/ leden over het reilen en zeilen binnen de NCC staat de Commissie Publiciteit en Ledenwerving u graag te woord. U kunt dan mailen naar: welkom@ncc.nl

Dé club van kampeerliefhebbers


Dé club van kampeerliefhebbers, dat is NCC! Als lid heeft u toegang tot 12 prachtige NCC-terreinen op de mooiste locaties in heel Nederland. En ja, wij zijn een club. Dus wij organiseren ook nog allerlei leuke evenementen in binnen- en buitenland. U bepaalt natuurlijk zelf of u eraan meedoet, maar zij zijn stuk voor stuk avontuurlijk, gezellig en spraakmakend. U bent al lid voor € 95 per jaar.